Hoe kan ik een bestelling annuleren?

U heeft een login

Indien u een login bezit, kan u inloggen op onze site. Via 'mijn account' kan u de status raadplegen van uw bestellingen. Indien uw bestelling de status 'wachtende' of 'bezig met verwerken' heeft, kan u contact opnemen met onze klantenservice

Indien de status 'voltooid' is, dan is uw bestelling reeds verzonden. U kan uw bestelling nog steeds annuleren door gebruik te maken van uw verzakingsrecht van 14 dagen. Lees hier meer over uw verzakingsrecht.

U heeft geen login

Gelieve dadelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Indien de bestelling nog niet uitgeleverd is, dan wordt deze door ons geannuleerd.

Indien de bestelling reeds uitgeleverd is, dan kan u de bestelling weigeren aan de deur. Het artikel komt dan automatisch retour naar ons. Van zodra wij het pakket in ontvangst nemen wordt het bedrag onmiddellijk teruggestort naar uw rekening.