Hoe plaats ik een bestelling?

Om gemakkelijk een bestelling te kunnen plaatsen kan je onderstaande stappenplan volgen:

1. Je hebt het gewenste artikel gevonden, die kan je toevoegen aan de winkelwagen door te klikken op ‘in winkelwagen’. Het artikel bevindt zich nu in de winkelwagen. Je krijgt een pop-up te zien waar je kan kiezen om rustig verder te winkelen door op ‘ga verder’ te klikken of je te begeven naar je winkelmand.

2. Als je alles gevonden heb klik je op de oranje knop ‘winkelwagen’. Hier kan je je gekozen artikelen bekijken en eventueel een kortingscode toevoegen. Als alles klopt klik je op ‘doorgaan naar de kassa’.

3. Hier krijg je een samenvatting van je bestelling te zien en kan je je adresgegevens invullen. Je kan er ook voor kiezen een login aan te maken zodat je je gegevens niet telkens opnieuw moet invullen. Als je klaar bent klik je op ‘volgende’.

4. Je bevind je nu in de check-out omgeving. Hier kies je een betaalmethode (overschrijving, Visa, Mastercard, Ideal, Maestro of Paypal) en klik je op ‘Plaats bestelling’. Afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gekozen krijg je een nieuwe pagina te zien om de betaling af te ronden. Enkele minuten later krijg je een bevestigingsmail van ons!