Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U kan bij Pharmapets.be op één van de volgende manieren betalen:

Voor België: Via Bancontact/Mistercash. U kunt uw gegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met Multisafepay voor een correcte afhandeling.

Voor Nederland: Via Ideal. U kunt uw gegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met Multisafepay voor een correcte afhandeling.

Via Creditcard (Visa, MasterCard en Maestro). U kunt uw gegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Met Paypal. U kunt uw gegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met Paypal voor een correcte afhandeling.
Via overschrijving: U kunt het totaalbedrag overmaken op ons rekeningnummer onder vermelding van uw bestelnummer. In dat geval gaan wij pas tot de verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 1-2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de website vermeld staan.

Voor Barq BV is veiligheid en vertrouwelijkheid erg belangrijk. Wij behandelen uw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk.